Beoordelingen

8,3
Beoordelingsscore

Overzicht score

Hygiëne
8,8
Comfort
7,8
Locatie accommodatie
9,0
Faciliteiten
7,6
Personeel
8,4
Waar voor uw geld
8,1

Beoordelingen

    nl

    Beoordelingsscore

    6,7
    4 maart 2018
    De oprit van het hotel was bij aankomst nogal besneeuwd en doordat het hotel wat hoger ligt was het moeilijk om er te komen. Ook met met skischoenen en ski's kostte het aardig wat energie om zonder gebroken benen beneden te komen. Verder is er geen parkeergelegenheid bij het hotel waardoor je genoodzaakt bent je auto te parkeren op de algemene parkeerplaats bij de skilift a 70 kroon per dag.
    Prima hotelkamer, zag er allemaal netjes uit. We hadden alleen erg dunne matrassen waardoor het bed een beetje hard lag. Verder overall een prima hotel. Prima ontbijt.
    cz

    Beoordelingsscore

    8,3
    15 maart 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Irene
    de

    Beoordelingsscore

    8,8
    13 maart 2018

    Very good location

    Location is perfect
    Milan
    gb

    Beoordelingsscore

    9,6
    16 februari 2018

    Great skiing holiday

    Rooms we had were rather small. Family gathering was only possible in the dining room which is shared with other guests. The dining room is closed at 10pm. So after this there is nowhere to be together. There is nowhere else to go as the village does not have any bar or club. It is dead after 7pm
    Very nice, clean accommodation. Brilliant food, local dishes served daily and sourced from local produce. Friendly and helpful staff.
    Roman
    cz

    Beoordelingsscore

    7,9
    6 februari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    TAEJO
    cz

    Beoordelingsscore

    8,8
    14 januari 2018
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Pavel
    cz

    Beoordelingsscore

    10
    23 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Krzysztof
    pl

    Beoordelingsscore

    6,7
    28 februari 2017

    Very close to the slope, but won't accept payment by cards or Złotych.

    Assigned tables to the rooms during breakfast - what's the point? Staff could have been nicer. They don't accept payment by card or Polish Złotych, which is quite inconvenient. Breakfast wasn't great.
    Close to the slope. Clean room.
    Patryk
    pl

    Beoordelingsscore

    5,5
    22 januari 2017

    Unexpected, very small room

    Very small room. We reserved a room with separate 2 beds, we received very small room with double bed.
    bh

    Beoordelingsscore

    6,2
    29 december 2016

    Cooking smell

    Staff cannot speak English, no elivators, cooking smell is in the whole building.
    The location